Forfattermøde og samtalesalon

Ordskælv og Nordisk Sprogfest præsenterer
Forfattermøde og samtalesalon om ulighed

PROGRAM
Tid 18. september 2017, kl. 13-15.
Sted Remisen på Godsbanen

13.00                   Velkommen
                             Zainab Nasrati, næstformand af Ordskælv, byder velkommen.

13.10                   Forfatteroplæsninger
Mød Charlotta Rós Sigmundsdóttir (IS), Signe Tue Christensen (DK), og Hanna Liljendahl Juhl, der er tre af de unge forfattere bag bogudgivelsen ”I morgen er aldrig en ny dag”, og hør dem læse op af deres værker.

13.40                   Samtalesalon om ULIGHED
Hvornår har du sidst oplevet fattigdom i dit eget liv? Hvad er ulighed for dig? Hvornår føler du dig rig? Din samtalesalonvært giver dig små skub og samtaleøvelser, som får dig til at falde i snak med andre om nogle af livets store spørgsmål. Der er ingen rigtige svar - bare nysgerrigheden efter at høre, hvordan andre lever og reflektere over ulighed ud fra eget og andres perspektiv.

14.20                   Forfatterpanel
De unge forfattere og projektleder Sunna Dís Másdóttír går i dialog med hinanden og med jer. Hvad er fattigdom og ulighed? Hvorfor er det vigtigt at tale om det? Hvordan er det at udgive sin egen historie? Spørg løs!

14.55                   Tak
Zainab Nasrati, næstformand af Ordskælv, takker for i dag.
TILMELDING
Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding, da der er et fast antal pladser. Pladserne uddeles efter først-til-mølle-princippet. Send følgende oplysninger til sprogfest@fnfnorden.org:

Navn                    Arbejdsplads        Titel                      Antal tilmeldinger                            Mobil                   Mail
Macintosh HD:Users:sierckeline:Desktop:I morgen er aldrig en ny dag:ordskaelv.jpg
KORT OM BOGUDGIVELSEN OG FORFATTERNE
I morgen er aldrig en ny dag er Ordskælvs seneste bogudgivelse. Med mod, hjerteblod og ærlighed inviterer 24 unge, debuterende forfattere fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Grønland og Færøerne os ind i deres liv. Kom ind. Sov en søvnløs nat på et herberg i Helsinki med Jesse. Lev side om side med Signe på børnehjem i Danmark. Sæt dig på en stol i et norsk klasselokale og lyv om din sommerferie som Kamilla. Oplev flugten fra krig i Syrien til Brønderslev i Nordjylland med Mohammad. Spil bingo i Sverige med Jennie og hendes mor eller læg en slagplan for, hvordan du får venner med Alexandra i Reykjavik.

Alle de unge forfattere har det tilfælles, at de har levet dag efter dag i fattigdom i Norden. Det er afsættet for bogens rigdom af personlige fortællinger, der sætter kød og blod på statistikkerne med de unges egne ord.


Macintosh HD:Users:sierckeline:Desktop:ordskælv-01 kopi.png
Ordskælv er et skriveværksted og non-profit forlag, der sætter menneskers egne fortællinger i centrum.